Το Καλάθι 0 Είδος(η) - 0.00
0
Το Καλάθι 0 Είδος(η) - 0.00
0

Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Αυτή η πολιτική επιστροφής καλύπτει όλα τα προϊόντα που αγοράζονται μέσω της ιστοσελίδας www.Cleverbuynow.com

Για τα είδη και προϊόντα που σχετίζονται με την υγιεινή (π.χ. μαγιώ, εσώρουχα, κάλτσες, ξυραφάκια, κλπ), επιστροφές δεν γίνονται δεκτές. 

Αλλαγή της Γνώμης σας

Αν αλλάξετε γνώμη σχετικά με μια παραγγελία που έχετε λάβει, μπορείτε να την επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημέρα της παραλαβής. Όλες οι επιστροφές συντονίζονται από το τμήμα υποστήριξης, οπότε προτού αποστείλετε την ανεπιθύμητη παραγγελία σας, επικοινωνήστε μαζί μας για οδηγίες επιστροφής

Έξοδα μεταφοράς, αντικαταβολής ή άλλης υπηρεσίας δεν επιστρέφονται.

Τα ανεπιθύμητα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν αχρησιμοποίητα και σε καλή κατάσταση, σε αρχική συσκευασία. Το δικαίωμα ανάληψης εντός της προθεσμίας των 14 ημερών υπάρχει για να σας επιτρέψει να εξετάσετε το προϊόν με τον ίδιο τρόπο που θα κάνατε σε ένα κατάστημα. Πρέπει να προσέξετε ώστε το προϊόν να είναι σωστά συσκευασμένο ώστε να μην καταστρέφεται κατά τη μεταφορά. Εάν το προϊόν διαπιστωθεί ότι χρησιμοποιείται πέρα ​​από τα όσα χρειάζεται για να το ελέγξετε εύλογα ή να υποστεί ζημιά, τότε η επιστροφή / επιστροφή χρημάτων μπορεί να απορριφθεί.

Ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για τα έξοδα αποστολής επιστροφής του προϊόντος όταν ακυρώσετε εντός της περιόδου των 14 ημερών λόγω αλλαγής της καρδιάς.

Χαλασμένα ή ελαττωματικά προϊόντα

Εάν παρατηρήσετε κάποιο ελάττωμα προϊόντος ή σφάλμα κατά τη στιγμή της παραλαβής ή το προϊόν δεν συμμορφώνεται με την παραγγελία σας, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξής μας μόλις διαπιστώσετε τυχόν προβλήματα.

Το τμήμα υποστήριξης θα σας δώσει οδηγίες σχετικά με τον τρόπο αποστολής του προϊόντος. Μετά την παραλαβή του επιστραφέντος προϊόντος και την επιθεώρησή του, θα σας παράσχουμε μια αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων, σύμφωνα με την προτίμησή σας ή / και τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων σας. Τα προϊόντα που έχουν καταστρατηγηθεί ή τροποποιηθεί ενδέχεται να μην είναι επιλέξιμα για επιστροφές.

Επιστροφές χρημάτων

Όταν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων, η επιστροφή θα γίνει σε σχέση με τη χρησιμοποιούμενη μέθοδο πληρωμής.

Επιτρέψτε μας έως 14 ημέρες για την επεξεργασία της επιστροφής χρημάτων.

Έξοδα μεταφοράς, αντικαταβολής ή άλλης υπηρεσίας δεν επιστρέφονται.

Όροι που δεν καλύπτονται από την παρούσα Πολιτική

Εάν η ερώτησή σας δεν καλύπτεται από αυτήν την Πολιτική, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας.